realestateh.gifprojectsh.gifconsultingh.gifserviceh.gif

Избор на език

  • Bulgarian
  • Spanish
  • English
Какво е нужно да направите?
Контакт с екипа на Евроинвест Печат Е-мейл

Достатъчно е само да се свържете с нас или по телефона или по @мейл. Нашите обучени специалисти с готовност ще ви окажат съдействие и ще ви дадат подробна информация за процедурата по официалното представителство.

 
Провеждане на оперативна среща Печат Е-мейл

Ако имате сериозни намерения за бизнес в България, е добре да планирате бизнес посещение в което да се проведе среща с екипа на ЕИ. Там ние ще ви направим маркет-ревю и ще ви предоставим необходимата информация за анализ на пазарната ситуация. 

 
Определяне на списъка с Вашите нужди Печат Е-мейл

Най-важната стъпка която правим съвместно с нашите партньори на които сме официални представители е – точно определяне на нуждите на партньора за развиването на неговия бизнес в България – това е наша приоритетна задача!

 
Изготвяне на план за взаимно сътрудничество Печат Е-мейл

Заедно с нашите партньори ние изготвяме план за действие, в който аргументирано и обективно балансираме между – приоритетни нужди и налични ресурси.

 
Действие ! Печат Е-мейл

Това оставете на нас! Успоредната обратна информация и координация е стандарт на работа в ЕИ. Този процес е задължителен, както вътре в напия екип така и до нашите партньори, на които ЕИ е официален представител

 

VIP Вход


Забравена парола